Imagen
Etxera eramateko eskaintza gastronomikoa Ermuko taberna eta jatetxeetan
01.12.20
Ekonomi Sustapena
Ermuko Udalak herriko taberna eta jatetxeek eskaintzen dituzten zerbitzuen zerrenda egin du, bai lokalean jasotzeko eta baita etxera banatzeko ere.
Orain arte, 11 establezimenduk osatzen dute agenda, baina uneoro eguneratzen joango da. Zerrendan agertzen den informazioa jasotzeko, erakundeak inkesta bat egin du ekimenean parte hartu nahi duten herriko taberna eta jatetxeen artean.
Ekintza honen bidez, herritarrei informazio eguneratua eman nahi zaie, bilaketa errazteko, eta, bestalde, ostalaritzarentzat hain zailak diren garai hauetan tokiko negozioak ikusarazi nahi dira.
Tokiko establezimenduen zerrenda honako hau da:
Taberna/jatetxea | Zerbitzua | Zerbitzu-mota | Egunak | Ordutegia | Telefonoa | Sareak |
---|---|---|---|---|---|---|
Giroa | Ogitartekoak eta razioak | Lokalean jasotzeko | Ostegunetik igandera | Ostegunetik larunbatera 19:00etatik 21:00etara eta igandean 12:30etik 14:30era | 943 03 00 44 | |
Mendiola | Kafea eta eguneko menua | Lokalean jasotzeko | Astelehenetik ostiralera | 10:00etatik 15:00etara | 943 54 35 80 | |
Kiska | Txapelketen menu berezia: 2x Taconazo (Pintxo Oro Bizkaia 2019), 2x Colapso (2ºpostua jendearen botoa Bizkaia 2020), 2x Quimera (Euskal Herria 2020eko finalerdietako kidea), 6x etxeko urdaiazpiko kroketak, 2x gazta tarta edo txokolatezko koulant postrea aukeran. Razionak: rabak, torreznoak, kamaina opilak, kroketak, patata biziak/ali oli | Lokalean jasotzeko | Ostiraletik igandera | 12:00etatik 21:00etara | 631 17 29 88 edo 632 01 79 52 | |
Jubiletxe | Janari lasterra, razioak, plater konbinatuak, hanburgesak, postreak, sushi... | Lokalean jasotzeko | Ostegunetik igandera | Ostegun eta ostiraletan 19:00etatik 21:00etara eta larunbat eta igandetan 13:00etatik 15:00etara eta 19:00etatik 21:00etara | 698 94 59 76 | |
Haizea | Kafea, razioak, pintxoak, ogitartekoak, oilasko errea, saiheski errea, ukondo errea, etab. | Lokalean jasotzeko | Egunero, asteartea ezik | 09:30etik 14:30era | 665 70 28 72 edo 943 17 41 06 | |
Buenas Migas | Kafea, opilak, gosari-otarrak, bizkotxoak eta etxeko gailetak | Lokalean jasotzeko | Egunero | 09:00etatik 13:00etara | 696 20 89 18 | |
Sagarra | Eguneko menua, janari lasterra, karta, sushi, paella, etab. | Etxerako zerbitzua eta lokalean jasotzeko | Egunero | 12:30etik 15:30era eta 19:00etatik 21:00etara | 943 94 68 10 edo 676 53 14 60 | |
Batzokia | Eguneko menua eta razioak | Etxerako zerbitzua eta lokalean jasotzeko | Asteazkenetik igandera | 7etatik 10:30era | 676 89 27 11 | |
Pizzería Capri | Etxeko pizzak, hanburgesak, ogitartekoak, fritoak, etab. | Etxerako zerbitzua eta lokalean jasotzeko | Asteartetik igandera | Astean zehar 19:00etatik 21:00etara eta larunbat eta igandetan 13:00etatik 15:00etara eta 19:00etatik 21:00etara | 943 03 33 15 | |
Urkaregi | Eguneko menu osoa astelehenetik ostiralera, asteburuko menuak 10.50 eta 18 eurotan, eta razioak: etxeko fritoak, ukondoa, masailak, bakailaoa, legatza, etab. | Lokalean jasotzeko | Egunero | 12:00etatik 15:00etara | 846 08 00 62 edo 630 14 62 65 | |
Karikato | Kafea, opilak, tostadak, txokolatea, txurroak, zuku naturalak, freskagarriak, gildak, 0,0 garagardoak, etab. | Lokalean jasotzeko | Egunero | 06:00etatik 21:00etara | 943 17 27 10 | |
Txalaparta | Etxeko janaria | Lokalean jasotzeko | Egunero | 13:00etatik 16:00etara eta 20:00etatik 21:00etara | 609 42 27 90 | |
Burduntzi | Eguneko menu osoak astelehenetik ostiralera, asteburuko menuak, razioak, kazuelatxoak eta oilasko errea | Lokalean jasotzeko | Egunero (astearte arratsaldean itxita) | 12:00etara 15:30era eta 19:00etatik 21:00etara | 943 17 45 43 edo 629 68 80 22 |
Beste taberna edo jatetxeren batek ekimen honetan parte hartu nahi izanez gero, esteka honetan bete dezake inkesta.
Lotutako albisteak
Imagen

12.02.25
Ekintzaileen ikastaroan izena emateko azken egunak
Ikastaroa doakoa da eta Izarra Centre-n egingo da otsailaren 24tik martxoaren 5era. Ikasi enpresa bat kudeatzen
Ikastaroa doakoa da eta Izarra Centre-n egingo da otsailaren 24tik martxoaren 5era. Ikasi enpresa bat kudeatzen
Imagen

03.02.25
Ekintzaile: ikasi enpresa bat kudeatzen
40 orduko doako ikastaroa emango Izarra Centre-n otsailaren 24tik martxoaren 5era bitartean
40 orduko doako ikastaroa emango Izarra Centre-n otsailaren 24tik martxoaren 5era bitartean
Imagen

23.01.25
Hobetu zure gaitasunak eta lan-aukera onenetarako prest egon
Trebatua egon eta urrutitik lan egiteko gai izateak, lan-merkatuan dituzun aukerak gehituko dituzu
Trebatua egon eta urrutitik lan egiteko gai izateak, lan-merkatuan dituzun aukerak gehituko dituzu